top of page

Discussion Trading Gratuite Ouvert à tous

Public·27 membres

Kako koristiti radionički priručnik za traktor IMT-539 za poboljšanje performansi i sigurnostiRadionicki prirucnik imt 539 90: sve što trebate znati o traktoru IMT-539
Traktor IMT-539 je jedan od najpopularnijih modela Industrije mašina i traktora (IMT) iz Beograda, koji se proizvodio od 1979. do 2003. godine. Ovaj traktor je bio pouzdan, jednostavan za rukovanje, okretan i sposoban za različite poslove u poljoprivredi. Međutim, kao i svaki drugi mehanički uređaj, traktor IMT-539 zahteva pažnju i negu kako bi zadržao svoje performanse i sigurnost.
radionicki prirucnik imt 539 90Za to vam može pomoći radionicki prirucnik imt 539 90, koji je knjiga koja sadrži uputstva za održavanje i popravku traktora IMT-539. Radionicki prirucnik imt 539 90 je namenjen mehaničarima, serviserima, vlasnicima i korisnicima traktora IMT-539, koji žele da imaju detaljne informacije o njegovoj konstrukciji, funkciji, podešavanju, popravci i održavanju. Priručnik je ilustrovan slikama, šemama, tabelama i crtežima, koji olakšavaju razumevanje i primenu uputstava. Priručnik je napisan na srpskom jeziku, a izdao ga je IMT 1989. godine.


U ovom članku ćemo vam predstaviti radionicki prirucnik imt 539 90 i njegove glavne karakteristike. Takođe ćemo vam dati neke savete kako da ga koristite za poboljšanje vašeg traktora IMT-539.


Šta sadrži radionicki prirucnik imt 539 90?
Radionicki prirucnik imt 539 90 sadrži sledeća poglavlja:


 • Opšti podaci o traktoru: ovde možete naći osnovne informacije o traktoru IMT-539, kao što su dimenzije, težina, kapaciteti, specifikacije i oznake. • Motor: ovde možete naći informacije o motoru traktora IMT-539, koji je četvorotaktni dizel motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva i vodenim hlađenjem. Motor ima tri cilindra, zapremine 2,5 litra i snage 39 konjskih snaga. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje motora i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju ventila, ubrizgavanja goriva, kompresije i paljenja. • Mehanički prenos: ovde možete naći informacije o mehaničkom prenosu traktora IMT-539, koji se sastoji od kvačila, menjača, reduktora i kardanskog vratila. Mehanički prenos omogućava prenos snage motora na točkove traktora i podešavanje brzine kretanja. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje mehaničkog prenosa i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju kvačila, menjača i reduktora. • Hidraulični sistem: ovde možete naći informacije o hidrauličnom sistemu traktora IMT-539, koji se sastoji od pumpe za ulje, razvodnika, cilindara i creva. Hidraulični sistem omogućava podizanje i spuštanje priključnih mašina koje se kače na zadnji deo traktora. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje hidrauličnog sistema i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju hidrauličnog sistema i njegovog rada.Električni sistem: ovde možete naći informacije o električnom sistemu traktora IMT-539


 • Održavanje i servisiranje: ovde možete naći informacije o održavanju i servisiranju traktora IMT-539, koje je neophodno za njegovu ispravnost i dugovečnost. Održavanje i servisiranje obuhvataju redovne preglede, čišćenje, podmazivanje, zamenu potrošnih delova i tečnosti, kao i popravke neispravnih delova. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za održavanje i servisiranje traktora IMT-539, kao i raspored održavanja po radnim satima ili vremenskim intervalima. • Dijagnostika kvarova: ovde možete naći informacije o dijagnostici kvarova traktora IMT-539, koja je važna za njegovo brzo i efikasno otklanjanje. Dijagnostika kvarova podrazumeva utvrđivanje uzroka i posledica kvarova, kao i načina njihovog rešavanja. U ovom poglavlju se nalaze tabele sa mogućim kvarovima, njihovim simptomima, uzrocima i rešenjima za svaki deo traktora IMT-539. • Specijalni alati i uređaji: ovde možete naći informacije o specijalnim alatima i uređajima koji su potrebni za rad sa traktorom IMT-539. Specijalni alati i uređaji su oni koji nisu uobičajeni ili standardni u radionicama ili servisima, već su specifični za traktor IMT-539 ili njegove delove. U ovom poglavlju se nalaze slike, opisi i načini korišćenja specijalnih alata i uređaja za traktor IMT-539.Kako nabaviti radionicki prirucnik imt 539 90?
Radionicki prirucnik imt 539 90 je knjiga koja je izdata 1989. godine od strane IMT-a, tako da je danas teško naći je u prodaji ili bibliotekama. Međutim, postoje neki načini kako možete nabaviti radionicki prirucnik imt 539 90:


 • Možete potražiti radionicki prirucnik imt 539 90 na internetu, gde se može naći u digitalnom formatu (PDF) ili kao skenirana kopija. Na primer, možete posetiti sledeće sajtove: https://www.scribd.com/document/332812708/Imt-539-Radionicki-Prirucnik, https://soundcloud.com/petriemehza/radionicki-prirucnik-imt-539-90, https://djorovic.rs/download/. Na ovim sajtovima možete preuzeti radionicki prirucnik imt 539 90 besplatno ili uz malu naknadu. • Možete kontaktirati IMT ili njegove distributere i zatražiti radionicki prirucnik imt 539 90. Možda će vam biti potrebno da platite troškove štampanja i dostave knjige. Kontakt podatke IMT-a možete naći na njihovom sajtu: http://www.imt.co.rs/. • Možete se obratiti drugim vlasnicima ili korisnicima traktora IMT-539 i zamoliti ih da vam pozajme ili prodaju radionicki prirucnik imt 539 90. Možda će vam biti potrebno da ponudite neku uslugu ili novac u zamenu za knjigu. Možete pronaći druge vlasnike ili korisnike traktora IMT-539 na forumima, društvenim mrežama ili oglasima.Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaš dragoceni izvor informacija o traktoru IMT-539, koji vam može pomoći da ga bolje upoznate, koristite, održavate i popravljate. Nabavite ga što pre i uživajte u radu sa vašim traktorom IMT-539.


Zaključak
U ovom članku smo vam predstavili radionicki prirucnik imt 539 90, koji je knjiga koja sadrži uputstva za održavanje i popravku traktora IMT-539. Radionicki prirucnik imt 539 90 je namenjen mehaničarima, serviserima, vlasnicima i korisnicima traktora IMT-539, koji žele da imaju detaljne informacije o njegovoj konstrukciji, funkciji, podešavanju, popravci i održavanju. Priručnik je ilustrovan slikama, šemama, tabelama i crtežima, koji olakšavaju razumevanje i primenu uputstava. Priručnik je napisan na srpskom jeziku, a izdao ga je IMT 1989. godine.


Takođe smo vam dali neke savete kako da koristite radionicki prirucnik imt 539 90 za poboljšanje vašeg traktora IMT-539. Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaš vodič za traktor IMT-539


 • Hidraulični sistem: ovde možete naći informacije o hidrauličnom sistemu traktora IMT-539, koji je sistem za prenos snage i upravljanje priključnim mašinama. Hidraulični sistem se sastoji od pumpe, rezervoara, ventila, cilindara, creva i spojnica. Hidraulični sistem omogućava podizanje, spuštanje i podešavanje položaja priključnih mašina, kao i njihovo uključivanje i isključivanje. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje hidrauličnog sistema i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju hidrauličnog sistema i njegovom rada. • Električni sistem: ovde možete naći informacije o električnom sistemu traktora IMT-539, koji je sistem za napajanje i kontrolu električnih uređaja na traktoru. Električni sistem se sastoji od akumulatora, alternatora, regulatora napona, prekidača, osigurača, releja, svetala, sirene, brzinomera i drugih instrumenata. Električni sistem omogućava paljenje motora, osvetljenje traktora i priključnih mašina, signalizaciju i merenje radnih parametara traktora. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje električnog sistema i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju električnog sistema i njegovom rada. • Mehanički prenos: ovde možete naći informacije o mehaničkom prenosu traktora IMT-539, koji je sistem za prenos snage od motora do točkova traktora. Mehanički prenos se sastoji od kvačila, menjača, reduktora, kardanskog vratila i diferencijala. Mehanički prenos omogućava menjanje brzina i smera kretanja traktora, kao i prilagođavanje snage motora uslovima rada. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje mehaničkog prenosa i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju mehaničkog prenosa i njegovom rada.Koja je prednost radionicki prirucnik imt 539 90?
Radionicki prirucnik imt 539 90 je prednost za sve one koji poseduju ili koriste traktor IMT-539, jer im pruža sledeće koristi:


 • Povećava znanje o traktoru IMT-539 i njegovim delovima. • Poboljšava veštine u rukovanju, održavanju i popravci traktora IMT-539. • Smanjuje troškove održavanja i popravci traktora IMT-539. • Produžava životni vek traktora IMT-539. • Povećava efikasnost i produktivnost rada sa traktorom IMT-539. • Povećava zadovoljstvo i sigurnost vozača traktora IMT-539.Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaša prednost u radu sa traktorom IMT-539


 • Kočnice: ovde možete naći informacije o kočnicama traktora IMT-539, koje su sistem za zaustavljanje i usporavanje traktora i priključnih mašina. Kočnice se sastoji od pedala, ručice, cilindara, diskova, obloga i opruga. Kočnice omogućavaju kontrolu brzine i smera kretanja traktora, kao i sigurnost vozača i tereta. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje kočnica i njihovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju kočnica i njihovom rada. • Upravljački mehanizam: ovde možete naći informacije o upravljačkom mehanizmu traktora IMT-539, koji je sistem za promenu smera kretanja traktora. Upravljački mehanizam se sastoji od volana, letve, zupčanika, ležajeva i spona. Upravljački mehanizam omogućava okretanje točkova traktora u željenom pravcu, kao i lakoću i preciznost upravljanja. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje upravljačkog mehanizma i njegovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju upravljačkog mehanizma i njegovom rada. • Osovine i točkovi: ovde možete naći informacije o osovinama i točkovima traktora IMT-539, koji su deo sistema za prenos snage i podršku traktoru. Osovine i točkovi se sastoje od prednje i zadnje osovine, ležajeva, glavčina, felni, guma i ventila. Osovine i točkovi omogućavaju prenos snage od motora do tla, kao i stabilnost i prianjanje traktora na različitim terenima. U ovom poglavlju se nalaze uputstva za rastavljanje, pregledanje, popravku i sastavljanje osovina i točkova i njihovih delova. Takođe se nalaze podaci o podešavanju osovina i točkova i njihovom rada.Kako koristiti radionicki prirucnik imt 539 90?
Radionicki prirucnik imt 539 90 je knjiga koja vam može pomoći da koristite traktor IMT-539 na najbolji mogući način. Da biste koristili radionicki prirucnik imt 539 90, treba da sledite sledeće korake:


 • Pročitajte opšte podatke o traktoru IMT-539, koji se nalaze na početku knjige. Ovde ćete naći osnovne informacije o karakteristikama, dimenzijama, težini, kapacitetima i performansama traktora IMT-539. • Proverite stanje traktora IMT-539 pre svakog korišćenja. Ovde ćete naći savete kako da proverite nivo goriva, ulja, vode, antifriza, vazduha u gumama i drugih tečnosti i delova traktora IMT-539. • Pratite uputstva za rukovanje traktorom IMT-539 tokom rada. Ovde ćete naći savete kako da pokrenete motor, uključite menjač, podešavate hidrauliku, koristite priključne mašine i druge funkcije traktora IMT-539. • Održavajte traktor IMT-539 redovno i pravilno. Ovde ćete naći savete kako da čistite, podmazujete, menjate potrošne delove i tečnosti traktora IMT-539. • Popravljajte traktor IMT-539 kada dođe do kvara ili neispravnosti. Ovde ćete naći savete kako da dijagnostikujete kvarove, rastavljate, pregledate, popravljate i sastavljate delove traktora IMT-539. • Koristite specijalne alate i uređaje koji su potrebni za rad sa traktorom IMT-539. Ovde ćete naći savete kako da koristite specijalne alate i uređaje koji su namenjeni za traktor IMT-539 ili njegove delove.Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaš pouzdan partner u radu sa traktorom IMT-539


Zaključak
U ovom članku smo vam predstavili radionicki prirucnik imt 539 90, koji je knjiga koja sadrži uputstva za održavanje i popravku traktora IMT-539. Radionicki prirucnik imt 539 90 je namenjen mehaničarima, serviserima, vlasnicima i korisnicima traktora IMT-539, koji žele da imaju detaljne informacije o njegovoj konstrukciji, funkciji, podešavanju, popravci i održavanju. Priručnik je ilustrovan slikama, šemama, tabelama i crtežima, koji olakšavaju razumevanje i primenu uputstava. Priručnik je napisan na srpskom jeziku, a izdao ga je IMT 1989. godine.


Takođe smo vam dali neke savete kako da nabavite radionicki prirucnik imt 539 90, koji je danas teško naći u prodaji ili bibliotekama. Možete ga potražiti na internetu, kontaktirati IMT ili njegove distributere ili se obratiti drugim vlasnicima ili korisnicima traktora IMT-539.


Na kraju smo vam dali neke savete kako da koristite radionicki prirucnik imt 539 90 za poboljšanje vašeg traktora IMT-539. Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaš vodič za traktor IMT-539, koji vam može pomoći da ga bolje upoznate, koristite, održavate i popravljate. Radionicki prirucnik imt 539 90 je vaša prednost u radu sa traktorom IMT-539.


Nadamo se da ste uživali u čitanju ovog članka i da ste naučili nešto novo o traktoru IMT-539 i njegovom radionickom prirucniku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, slobodno nam pišite u komentarima ispod. Hvala vam na pažnji i srećno sa vašim traktorom IMT-539! 4e3182286b


https://soundcloud.com/kryukovhqey/filmora-crack-software-download-for-pc

https://soundcloud.com/elenatcon1971/rhino-5-download-extra-quality-with-crack

https://soundcloud.com/breaschamentca1970/vinyl-sound-effect

https://soundcloud.com/rusty-babers/idm-lifetime-verified

https://soundcloud.com/samsmystawal1989/3d-map-generator-terrain-top

À propos

Bienvenue dans le groupe ! Vous pouvez communiquer avec d'au...
bottom of page